Вакансії ТК «Варіатор»
ВАНТАЖНИК-ЕКСПЕДИТОР
м. Бровари, Київська обл
ВИМОГИ:
Працьовитість,
знання міста,
уважність, відповідальність,
фізична сила.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Розвезення продуктів харчування по Києву та Київській області 1−3 дня/тиждень.
Коли нема розвезення — працювати вантажником-комплектувальником.
Завантаження-розвантаження;
Прийом товару;
Збирання товару;
Комплектація згідно накладних.
РЕЖИМ РОБОТИ:
Вантажник з 9:00−18:00, 5−6 днів/на тиждень (в залежності від завантаженості).
Початок роботи експедитора з 7−8 години ранку.
Місце роботи:
Київська обл., м. Бровари, вул. Лісова, 22
ТЕХНОЛОГ-МЕТРОЛОГ
(продукти харчування)
ВИМОГИ:
Бажано профільна вища або середня спеціальна освіта;
Бажано досвід роботи технологом харчового виробництва — від 1 року;
Володіння системою ХАСПП (НАССР);
Володіння ПК: упевнений користувач (MS Office, електронна пошта).
Знання та навички у сфері виробництва сипких харчових продуктів (круп`яні, сипкі продукти, блюд зручного приготування та сумішей).
Досвід роботи з фасування харчової продукції.
Знання та навички у сфері технології та метрології.
Досвід розробки текстувань на нові позиції товару.
Знання та навички роботи за системою ХАССП.
Знання та навички по роботі з технічною документацією, з нормативними документами за технологією виробництва продукції; сайтом Лістекс.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Розробка текстувань на нові позиції.
Прорахунок харчової цінності нових страв, сумішей і т.п.
Оформлення карток товарів на нові позиції та коригування старих карток товарів за зміни макетів.
Друк наліпок на упаковку безпосередньо в офісі.
Контроль залишків витратних матеріалів.
Моніторинг асортименту конкурентів та збирання інформації з різних джерел.
Макетування упаковок нових розробок у дійсному розмірі.
Оформлення замовлень на сайті Лістекс.
Перевірка прикладів продукції перед відправкою на Лістекс.
Перевірка відповідальності штрих-кодів на транспортній упаковці.
Взаємодія з постачальниками пакування — контроль документообігу, затвердження кольору, затвердження матеріалу для виготовлення пакування.
Взаємодія з виробництвом при розробці нових позицій та контроль якості старого пакування.
«Гаряча лінія» — прийняття дзвінків та рекламацій з занесенням у загальний реєстр і відправкою відповідальним співробітникам на виробництві.
РЕЖИМ РОБОТИ:
9.00 — 18.00,
5/2, вихідні — субота, неділя. Гібридна зайнятість.
Місце роботи: м.Харків, наб. Сабурівська, 3.
ВАНТАЖНИК-КОМПЛЕКТУВАЛЬНИК
(бакалія)
ВИМОГИ:
Працьовитість,
Відповідальність,
Уважність.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Завантаження-розвантаження, збирання товару,
комплектація згідно накладних.
РЕЖИМ РОБОТИ:
Позмінно. 5/2, вихідні — субота, неділя.
Є денні і нічні зміни.
Місце роботи:
м. Харків, вул. Маршала Батицького, 2.
ЕКСПЕДИТОР
(продукти харчування-бакалія) по Харкову та області
ВИМОГИ :
Бажано досвід роботи експедитором, але не обов’язково;
працьовитість,
відповідальність;
комунікабельність;
чесність,
порядність,
витривалість.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Прийом продукції за кількістю та якістю;
забезпечення схоронності товару під час транспортування;
вивантаження продукції на торгових точках;
прийом повернень готової продукції;
робота с супроводжувальною документацією.
РЕЖИМ РОБОТИ:
Графік ненормований. Працювати 4−5 днів на тиждень.
Вихідні-неділя, понеділок – завжди, субота-плаваюча.
Місце завантаження:
Салтівка, вул. Маршала Батицького, 2.
Офіс:
м. Харків, наб. Сабурівська, 3
ВАНТАЖНИК-КОМПЛЕКТУВАЛЬНИК
продукти харчування-бакалія (м. Бровари, Київська обл.)
ОБОВ’ЯЗКИ:
Прийом товару,
збирання товару, комплектація згідно накладних,
завантаження-розвантаження.
Завантаження-розвантаження товару на складі виконується за допомогою навантажувача та вручну.
РЕЖИМ РОБОТИ:
9-00-18-00,
5-6 днів/тиждень
Вихідні: субота (при необхідності по бажанню),
неділя (завжди)
Місце роботи:
Київська обл., м. Бровари, вул. Лісова, 22.
БРЕНД-МЕНЕДЖЕР
продукти харчування - маслини, оливки
ВИМОГИ:
- Досвід роботи в сегменті FMСG на посаді бренд-менеджера, менеджера проектів у сфері бренд-менеджменту, менеджера з продажів;
- Володіння ПК: упевнений користувач (MS Office, 1С);
- Навички ведення переговорів, уміння презентувати і захищати свої ідеї.
- Знання та досвід у сфері просування ТМ;
- Знання та навички в області досліджень ринку;
- Знання та навички у сфері інтернет-маркетингу і реклами в інтернеті.
ОБОВ’ЯЗКИ:
- Повний цикл роботи з ТМ (product, price, place, promotion).
- Розробка стратегії просування продуктів харчування (маслини, оливки) по торговим мережам та іншим каналам збуту.
- Управління асортиментом, аналітика поточного стану бренду, планування продажів, аналіз залишків. Ціноутворення.
- Планування акцій. Проведення і прогнозування продажів і ефекту від запланованих заходів по просуванню продукту.
- Ефективна взаємодія з суміжними відділами (продажів, логістики, закупівельний…) для забезпечення досягнення маркетингових цілей.
- Аналіз роботи, підготовка звітів.
Особові якості:
- Відповідальність
- управлінські навички,
- креативність,
- комунікабельність,
- ініціативність,
- проактивність,
- цілеспрямованість,
- націленість на результат,
- системність в роботі.
Ми пропонуємо:
Постійну роботу у великій, стабільній компанії
Гідну та своєчасну зарплату;
Гарний колектив;
Соцпакет;
Навчання за рахунок компанії;
Корпоративні заходи;
Знижки для співробітників на продукти харчування та інше.
РЕЖИМ РОБОТИ:
9-00-18-00, вихідні — субота, неділя.
Гібридна зайнятість (в офісі і дистанційно).
МІСЦЕ РОБОТИ:
м. Харків, наб. Сабурівська, 3.
БУХГАЛТЕР, ОБЛІКОВЕЦЬ 1С
м. Бровари, Київська обл.
ВИМОГИ:
Бажана вища освіта;
Бажано досвід роботи бухгалтером; обліковцем, економістом;
Знання первинної бухгалтерії (прибуткові, видаткові накладні, довіреності, рахунки, ТТН та інше);
Знання програми 1С;
Знання офісних програм.
Особові якості:
Відповідальність,
уважність,
комунікабельність,
здатність швидко
навчатися,
стресостійкість,
вміння працювати в команді.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Робота в 1С7.7 и 1С8.3.2.
Прибуткові накладні,
видаткові накладні,
довіреності,
рахунки,
ТТН,
списання,
переміщення,
повернення,
робота з браками,
уцінка,
інвентаризація та інше.
РЕЖИМ РОБОТИ:
09:00−18:00 пн-п’ятн,
субота скорочений день з 09:00−14:00-15:00, в суботу можлива гібридна зайнятість).
Вихідний— неділя.
Місце роботи:
Київська обл., м. Бровари, вул. Лісова, 22.
ТОРГОВИЙ ПРЕДСТАВНИК
(продукти харчування — бакалія)
Робота у м.Харків
ВИМОГИ:
Досвід роботи бажаний, але не обов’язковий.
Бажання зростати з компанією.
ОСОБОВІ ЯКОСТІ:
Відповідальність,
енергійність,
націленість на результат,
системність в роботі.
стресостійкість,
проактивність.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Робота по м.Харкову.
Робота з базою клієнтів.
Прийом замовлень на поставку продуктів харчування.
Пошук нових клієнтів для співробітництва.
Розвиток партнерських відносин.
Контроль дебіторської заборгованості.
Виконання планів продажу, встановлених показників.
РЕЖИМ РОБОТИ:
09:00−18:00
Вихідні – субота, неділя.
Офіс:
м. Харків, наб. Сабурівська, 3 (одна зупинка від метро Захисників України).
ВОДІЙ КАТ. С або ВОДІЙ-ЕКСПЕДИТОР
на "Ісузу", 5-тонн, або на своєму авто 3,5-5 тонн
Робота в місті Бровари, Київська обл.
ВИМОГИ:
Досвід роботи водієм (посвідчення (категорія С)),
комунікабельність, чесність,
уважність, відповідальність, витривалість.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Розвезення на авто компанії продуктів харчування (бакалія) по м.Києву та Київській області;
Збереження продукції під час транспортування;
Робота з супровідними документами;
Вивантаження продукції на торгових точках;
Підтримка авто у належному стані.
РЕЖИМ РОБОТИ:
9:00-18:00, 5,5 днів/тиждень (в суботу скорочений день до 14:00-15:00).
Переробки оплачуються.
Місце ЗАВАНТАЖЕННЯ:
Київська обл., м. Бровари, вул. Лісова, 22
ПРОДАВЕЦЬ-КАСИР
у фірмовий магазин СТО ПУДІВ (продукти харчування)
Робота у місті Кам'янець-Подільський.
ВИМОГИ:
комунікабельність,
привітність,
уважність,
відповідальність,
*можна без досвіду роботи,
бажано наявність санітарної книжки.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Дотримання правил обслуговування та розрахунку покупців.
Дотримання правил експлуатації контрольно-касових апаратів.
Відкриття / закриття контрольно-касової машини.
Консультація клієнтів.
Участь в інвентаризації.
Викладання товару.
Слідкування за асортиментом та термінами придатності.
Підтримання порядку.
РЕЖИМ РОБОТИ:
Плаваючий графік, 4/3. Понеділок-п’ятниця 8:00-19:00, субота, неділя 9:00-17:00.
Місце роботи:
м.Кам’янець-Подільський, вул. Північна, 85.
Шукаєте роботу? Двері ТК «Варіатор» завжди відкриті для кваліфікованих співробітників!
Заповніть форму та ми зв’яжемося з Вами найближчим часом: