Вакансії ТК «Варіатор»
ВАНТАЖНИК-ЕКСПЕДИТОР
м. Бровари, Київська обл
ВИМОГИ:
Працьовитість,
знання міста,
уважність, відповідальність,
фізична сила.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Розвезення продуктів харчування по Києву та Київській області 1−3 дня/тиждень.
Коли нема розвезення — працювати вантажником-комплектувальником.
Завантаження-розвантаження;
Прийом товару;
Збирання товару;
Комплектація згідно накладних.
РЕЖИМ РОБОТИ:
Вантажник з 9:00−18:00, 5−6 днів/на тиждень (в залежності від завантаженості).
Початок роботи експедитора з 7−8 години ранку.
Місце роботи:
Київська обл., м. Бровари, вул. Лісова, 22
ТЕХНОЛОГ-МЕТРОЛОГ
(продукти харчування)
ВИМОГИ:
Бажано профільна вища або середня спеціальна освіта;
Бажано досвід роботи технологом харчового виробництва — від 1 року;
Володіння системою ХАСПП (НАССР);
Володіння ПК: упевнений користувач (MS Office, електронна пошта).
Знання та навички у сфері виробництва сипких харчових продуктів (круп`яні, сипкі продукти, блюд зручного приготування та сумішей).
Досвід роботи з фасування харчової продукції.
Знання та навички у сфері технології та метрології.
Досвід розробки текстувань на нові позиції товару.
Знання та навички роботи за системою ХАССП.
Знання та навички по роботі з технічною документацією, з нормативними документами за технологією виробництва продукції; сайтом Лістекс.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Розробка текстувань на нові позиції.
Прорахунок харчової цінності нових страв, сумішей і т.п.
Оформлення карток товарів на нові позиції та коригування старих карток товарів за зміни макетів.
Друк наліпок на упаковку безпосередньо в офісі.
Контроль залишків витратних матеріалів.
Моніторинг асортименту конкурентів та збирання інформації з різних джерел.
Макетування упаковок нових розробок у дійсному розмірі.
Оформлення замовлень на сайті Лістекс.
Перевірка прикладів продукції перед відправкою на Лістекс.
Перевірка відповідальності штрих-кодів на транспортній упаковці.
Взаємодія з постачальниками пакування — контроль документообігу, затвердження кольору, затвердження матеріалу для виготовлення пакування.
Взаємодія з виробництвом при розробці нових позицій та контроль якості старого пакування.
«Гаряча лінія» — прийняття дзвінків та рекламацій з занесенням у загальний реєстр і відправкою відповідальним співробітникам на виробництві.
РЕЖИМ РОБОТИ:
9.00 — 18.00,
5/2, вихідні — субота, неділя. Гібридна зайнятість.
Місце роботи: м.Харків, наб. Сабурівська, 3.
ЕКСПЕДИТОР
на міжміські рейси
ВИМОГИ:
Бажано досвід роботи експедитором, але не обов’язково;
працьовитість,
комунікабельність,
відповідальність;
чесність,
уважність,
порядність.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Прийом продукції за кількістю та якістю,
забезпечення схоронності товару під час транспортування;
вивантаження продукції на торгових точках;
прийом повернень готової продукції;
робота с супроводжувальною документацією.
РЕЖИМ РОБОТИ:
Графік ненормований.
Робота по Харківській області, по Україні.
Місце завантаження: м.Харків, вул. Маршала Батицького, 2 (Салтівка, р-н ТРЦ «Французький бульвар»), 10 хвилин на транспорті від метро Академіка Барабашова або метро Захисників України.
Офіс знаходиться за адресою м. Харків, наб. Сабурівська, 3 (одна зупинка від метро Захисників України).
ВАНТАЖНИК-КОМПЛЕКТУВАЛЬНИК
(бакалія)
ВИМОГИ:
Працьовитість,
Відповідальність,
Уважність.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Завантаження-розвантаження, збирання товару,
комплектація згідно накладних.
РЕЖИМ РОБОТИ:
Позмінно. 5/2, вихідні — субота, неділя.
Є денні і нічні зміни.
Місце роботи:
м. Харків, вул. Маршала Батицького, 2.
ВОДІЙ вантажного авто
(Мерседес, Исузу) м. Харків
ВИМОГИ :
Досвід роботи водієм, посвідчення (категорія С),
знання міста,
комунікабельність, чесність,
уважність, відповідальність, працездатність.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Розвозка на авто компанії продуктів харчування (бакалія) по м.Харкову та області;
При необхідності виконання функцій експедитора (оплачується додатково);
Підтримка авто у належному стані.
РЕЖИМ РОБОТИ:
Орієнтовно з 8:00-17:00,
5-5,5 днів в залежності від завантаження.
Місце роботи:
Салтівка, вул. Маршала Батицького, 2 (район ТРЦ “Французький Бульвар”).
ВАНТАЖНИК-КОМПЛЕКТУВАЛЬНИК
продукти харчування-бакалія (м. Бровари, Київська обл.)
ОБОВ’ЯЗКИ:
Прийом товару,
збирання товару, комплектація згідно накладних,
завантаження-розвантаження.
Завантаження-розвантаження товару на складі виконується за допомогою навантажувача та вручну.
РЕЖИМ РОБОТИ:
9-00-18-00,
5-6 днів/тиждень
Вихідні: субота (при необхідності по бажанню),
неділя (завжди)
Місце роботи:
Київська обл., м. Бровари, вул. Лісова, 22.
БРЕНД-МЕНЕДЖЕР
продукти харчування - маслини, оливки
ВИМОГИ:
- Досвід роботи в сегменті FMСG на посаді бренд-менеджера, менеджера проектів у сфері бренд-менеджменту, менеджера з продажів;
- Володіння ПК: упевнений користувач (MS Office, 1С);
- Навички ведення переговорів, уміння презентувати і захищати свої ідеї.
- Знання та досвід у сфері просування ТМ;
- Знання та навички в області досліджень ринку;
- Знання та навички у сфері інтернет-маркетингу і реклами в інтернеті.
ОБОВ’ЯЗКИ:
- Повний цикл роботи з ТМ (product, price, place, promotion).
- Розробка стратегії просування продуктів харчування (маслини, оливки) по торговим мережам та іншим каналам збуту.
- Управління асортиментом, аналітика поточного стану бренду, планування продажів, аналіз залишків. Ціноутворення.
- Планування акцій. Проведення і прогнозування продажів і ефекту від запланованих заходів по просуванню продукту.
- Ефективна взаємодія з суміжними відділами (продажів, логістики, закупівельний…) для забезпечення досягнення маркетингових цілей.
- Аналіз роботи, підготовка звітів.
Особові якості:
- Відповідальність
- управлінські навички,
- креативність,
- комунікабельність,
- ініціативність,
- проактивність,
- цілеспрямованість,
- націленість на результат,
- системність в роботі.
Ми пропонуємо:
Постійну роботу у великій, стабільній компанії
Гідну та своєчасну зарплату;
Гарний колектив;
Соцпакет;
Навчання за рахунок компанії;
Корпоративні заходи;
Знижки для співробітників на продукти харчування та інше.
РЕЖИМ РОБОТИ:
9-00-18-00, вихідні — субота, неділя.
Гібридна зайнятість (в офісі і дистанційно).
МІСЦЕ РОБОТИ:
м. Харків, наб. Сабурівська, 3.
МЕНЕДЖЕР (КЕРІВНИК) З ПРОДАЖУ
жіночого одягу
ВИМОГИ:
Бажано вища освіта (бажано за фахом);
Знання ринка (бажано — одяг діловий, офісний і таке інше);
Досвід роботи з продажу від 2 років;
Володіння ПК: упевнений користувач (MS Office, 1С, інтернет, соціальні мережі, інтернет-продаж, електронна пошта, тощо);
Прагнення професійного зросту.
Професійні вимоги (компетенції):
Знання каналів збуту жіночого одягу (зокрема — інтернет, соціальні мережі);
Знання та навички у сфері продажу одягу, тощо;
Досвід роботи в гуртовому або роздрібному продажу — від 2 років;
Знання та навички у керуванні продажами, переговорах, підписанні договорів;
Володіння навичками аналізу інформації та підготовки звітів.
ОБОВ’ЯЗКИ:
Гуртовий та роздрібний продаж жіночого одягу своєї торгівельної марки.
Робота з базою клієнтів, пошук нових клієнтів для співробітництва. Розвиток партнерських відносин.
Продаж жіночого одягу по всім каналам збуту.
Керівництво іншими менеджерами з продажу.
Контроль дебіторської заборгованості.
Виконання планів продажу, встановлених показників.
Аналіз діяльності, підготовка звітів з продажу.
Місце роботи:
Харків, наб. Сабурівська, 3 (одна зупинка від метро Захисників України).
Графік роботи:
9:00 — 18:00, 5/2, вихідні — субота, неділя.
Шукаєте роботу? Двері ТК «Варіатор» завжди відкриті для кваліфікованих співробітників!
Заповніть форму та ми зв’яжемося з Вами найближчим часом: